ElderCare maakt gebruik van cookies en heeft een aangepast privacy statement conform AVG – Klik voor meer informatie. Accepteren

Terug naar overzicht

Info sessie succesvol infectiepreventie beleid 2020

8-10-2019


Worstel je ook met de vraag: wat moet ik in mijn kwaliteitsplan infectiepreventie vermelden? Hoe stuur ik op kwaliteit van infectiepreventie? Hoe helpt het plan mij om de zorg veiliger te maken? En hoe helpt het mijn medewerkers bij het uitvoeren van hun werk?

Ben jij zorgondernemer, locatiemanager, kwaliteitsmedewerker of aandachtsvelder infectiepreventie van een woon-zorg onderneming? Dan mag je deze sessie niet missen. Kom dan naar de infosessie van 14 november en ga aan de slag met onze infectiepreventie deskundige Monique Wooning. Schrijf je hier in! 

Wat te verwachten tijdens deze info sessie special: 

Je krijgt een model aangereikt voor een succesvol kwaliteitsplan infectiepreventie

In het tweede deel van de sessie gaan we aan de slag met de: 

do's & don'ts bij Norovirus en BRMO

Aan de hand van praktijkvoorbeelden ervaar je welke maatregelen genomen moeten worden wanneer bij een bewoner BRMO of Norovirus is aangetroffen.

Om de info sessie maximaal aan te laten sluiten op jouw vragen neemt de expert voorafgaand aan de sessie contact met jou op. Je kan dan aangeven welke vragen je zeker beantwoord wilt hebben. 

Ook kan je via deze link een quickscan BRMO of Norovirus downloaden. Wanneer je deze voorafgaand aan de sessie af neemt in uw organisatie, ontdek je wat al goed gaat en wat beter kan. TIjdens de info sessie krijg je tips ter verbetering en is er genoeg ruimte om alle vragen te stellen over het Norovirus en/of BRMO beleid voor jouw onderneming.

Resultaten na de infosessie:

Je kan direct aan de slag met het kwaliteitsplan infectiepreventie en weet welke onderwerpen zeker aan bod moeten komen.

Je hebt tips en tools ontvangen om, samen met het team, te werken aan infectiepreventie in een cyclus van continu leren en verbeteren.

Je bent goed voorbereid wanneer een van uw bewoners Norovirus of BRMO blijkt te hebben. Dit helpt mee om de verspreiding van infectieziekten te voorkomen.

Agenda

12.30 - 13.00 uur: Inloop met koffie & thee

13.00 - 14.15 uur: Input voor het kwaliteitsplan 2020 

14.15 - 14.45 uur: Netwerkpauze  

14.45 - 16.00 uur: Interactieve rondetafelgesprekken rondom de 'Do's & Don'ts' bij Norovirus en BRMO

16.00 uur: Centraal bespreken & Terugkoppeling en mogelijkheid tot vragen stellen 

17.00 uur: Afsluiting 

Deze info sessie wordt verzorgd door ElderCare & Voorkomendezorg

Datum, locatie en aanmelden

Datum: Donderdag 14 november 2019 van 12:30-17:00 uur

Locatie: ElderCare (Chroomstraat 26, 2718 RR Zoetermeer) - Eerste verdieping (deze is met de trap of lift toegankelijk)

Ben je premium lid van Kenniz? Dan kan je met 2 personen gratis naar deze info sessie. Willen meer collega's aansluiten? Dan zijn kosten daarvan 79,00 (ex. btw) per persoon.

Ben je (nog) niet lid van KenniZ? Dan zijn de kosten 79,00 euro (ex. btw) per persoon.

Schrijf je hier in!