ElderCare maakt gebruik van cookies en heeft een aangepast privacy statement conform AVG – Klik voor meer informatie. Accepteren

Terug naar overzicht

Openingstijden en bestellingen tijdens de feestdagen

2-12-2019


ElderCare wenst u alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Wij zijn u ook in het nieuwe jaar graag van dienst. Een reminder voor onze leverdagen tijdens feestdagen:

Op 5 december zijn wij vanaf 16:00 gesloten zijn i.v.m. het Sinterklaasfeest. Daarnaast zijn wij vanaf 14:00 gesloten op dinsdag 24 en dinsdag 31 december.

Op woensdag 25, donderdag 26 december en woensdag 1 januari zijn wij de gehele dag gesloten. 

De reguliere bestellingen van 25 december zullen één werkdag eerder, op dinsdag 24 december, geleverd worden. U wordt verzocht om de bestelling van 25 december uiterlijk vrijdag 20 december te plaatsen.

De reguliere bestellingen van 26 december zullen één werkdag later, op vrijdag 27 december, geleverd worden. U wordt verzocht om de bestelling van 26 december uiterlijk op maandag 23 december te plaatsen. 

De reguliere bestellingen van 1 januari zullen één werkdag later, op donderdag 2 januari, geleverd worden. U wordt verzocht om de bestelling van 1 januari uiterlijk op vrijdag 27 december te plaatsen. Dan kunnen de bestellingen van deze drie dagen op tijd geleverd worden.

De maand december kent grote drukte voor de bezorgers van PostNL en CB. Daarom zullen wij tijdelijk in het begin van december iets meer producten leveren dan gebruikelijk, zodat uw cliënten in deze drukke maand genoeg producten in huis hebben. In de week voor Kerstmis zullen wij de voorraden bij uw cliënten weer terugbrengen naar het normale niveau. Mocht u vragen hierover hebben, kunt u ons altijd bereiken op 079 - 361 0081, via info@eldercare.nl of via uw zorgadviseur.