ElderCare maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Desinfectie van handen

De bacteriën op onze handen zijn de grootste boosdoeners bij de overdracht van ziektes en het ontstaan van infecties. Daarom is het bijzonder belangrijk om veel aandacht te besteden aan een goede reiniging en volledige desinfectie van de handen.

Dagelijks komen mensen in aanraking met grote aantallen bacteriën, die zij vervolgens bij zich dragen op de handen. Hierdoor is het risico op kruisbesmetting bijzonder groot. Alleen door de handen te desinfecteren met een alcoholhoudend ontsmettingsmiddel wordt circa 99,9% van alle ziektekiemen gedood of geïnactiveerd. Ziektekiemen kunnen zowel direct worden overgedragen (bijvoorbeeld door contact met handen of door druppels tijdens het niezen) als indirect (bijvoorbeeld via deurklinken of voedsel), waarbij de overdracht via handcontact de hoofdveroorzaker is van kruisbesmetting.

Innocid HD-i 50 Handdesinfectie

Door uw handen regelmatig te desinfecteren met Innocid HD-i 50 elimineert u ziekteverwekkers en voorkomt u kruisbesmetting. HD-i 50 werkt snel en heeft een breed 'werkingsspectrum', bovendien is het hypoallergeen en zacht voor de huid, waardoor u het probleemloos zo vaak als u wilt, kunt toepassen in alle situaties waar desinfectie gewenst is.

  • Werkzaam binnen 15 seconden
  • Zeer huidvriendelijk en vrij van potentiële allergenen
  • Goedgekeurd volgens de normen van het Ctgb (14477 N)