ElderCare maakt gebruik van cookies en heeft een aangepast privacy statement conform AVG – Klik voor meer informatie. Accepteren

Samenwerkingspartners

KenniZ

ElderCare is een van de vijf founding partners van KenniZ, hét kennisplatform voor zorgondernemers. KenniZ is opgericht vanuit de gedachte dat de huidige zorgondernemers allen hulp en ondersteuning kunnen gebruiken bij het (op)bouwen en onderhouden van een kwalitatief hoogstaande zorgomgeving. Ruim 120 zorglocaties zijn al Premium Lid bij KenniZ en zij ontmoeten elkaar tijdens de maandelijkse info sessies, workshops en de jaarlijkse seminar in informele sfeer en delen zij continu kennis & ervaringen over actuele thema’s binnen de zorg. Onderwerpen waar ElderCare ze graag mee helpt, zoals bijv. de mogelijkheid om gebruik te maken van ElderCare’s proactief bestel- en distributiesysteem. Zo voorkomt u dat uw bewoners zonder medische hulpmiddelen zitten en uw zorgverleners geen tijd verdoen met nutteloze administratie en daadwerkelijk zorg kunnen verlenen. Uiteraard helpt ElderCare ook met het aanbieden van innovatieve (zorg) producten voor incontinentie, diabetes, hygiëne- en infectiepreventie en met persoonlijk contact en advies.

Heeft u vragen over thema’s zoals veiligheid (o.a. brand, BHV, hygiëne), HRM & Personeel, Juridisch/Wetgeving/Financiën, kwaliteit borgen (KMS), scholing en opleidingen, facilitair, vastgoed & bouw, ICT/administratie en meer? Dan kunnen KenniZ en ElderCare u helpen!

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op met KenniZ via 085 800 0039, mail naar secretariaat@kenniz.nl of bezoek de website www.kenniz.nl.

KenniZ

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen? Bel ons gerust op 079-3610081 voor vrijblijvend persoonlijk advies en/of informatie.

Contact gegevens
Telefoonnummer +31 79 361 0081
Faxnummer +31 79 361 4984
E-mail info@eldercare.nl
Postadres Postbus 288,
2700 AG Zoetermeer
Bezoekadres Chroomstraat 26,
2718 RR Zoetermeer