ElderCare maakt gebruik van cookies en heeft een aangepast privacy statement conform AVG – Klik voor meer informatie. Accepteren

Dispensers voor desinfectie en reiniging

Tegenwoordig worden Euro-flessen standaard gebruikt door desinfectie/zeep producenten voor het verpakken van hun producten. Zo ook voor de desinfectie/zeep producten, welke door Innocid, Bode (Sterillium) en Ecolab worden geproduceerd. Alle onderstaande dispensers zijn geschikt voor dit soort Euro-flessen.

Daarnaast zijn er ook accessoires verkrijgbaar voor deze dispensers, welke op de pagina "Dispenser accessoires" zijn weergegeven.

Ingo-man classic dispenser

Deze klassieke dispenser is geschikt voor de toepassing van handdesinfectant en handzeep in (zorg)instellingen. De dispenser in verkrijgbaar met een korte of een lange bedieningsarm en in een 500 ml en een 1L uitvoering. Verder kan deze dispenser gemaakt worden van aluminium of RVS en zijn ze gemakkelijk te monteren.

  • Geschikt voor handdesinfectant en handzeep
  • Verkrijgbaar met korte of lange bedieningsarm
  • Verkrijgbaar in 500 ml en 1L uitvoeringen
Ingo-man plus Touchless XT dispenser

Deze hypermoderne Touchless dispenser geeft de gewenste hoeveelheid desinfectiemiddel af, direct wanneer er handen onder de spuitkop worden gehouden. Mochten de batterijen leeg zijn, dan kan de dispenser alsnog worden bediend met de uitschuifbare noodhendel. De Touchless dispenser is verkrijgbaar in een 500 ml en een 1L uitvoering en kan gemaakt worden van aluminium of RVS. Naast de batterijen uitvoering is er ook een uitvoering welke aangesloten kan worden op het stroomnet.

  • Maximale handhygiëne, danzij automatische werking
  • Ook te gebruiken wanneer batterijen leeg zijn
  • Verkrijgbaar in 500 ml en 1L uitvoeringen